Умєров пояснив висловлювання Кличка щодо «руху» України до авторитаризму

Глава Міністерства оборони України Рустем Умєров висловився щодо заяв мера столиці Віталія Кличка у коментарі іноземному ЗМІ про те, що наша країна нібито рухається до авторитаризму.

Віталій Кличко

Фото – kyiv.klichko.org

В ефірі американського телеканалу FoxNews глава українського оборонного відомства заявив, що слова київського мера щодо «авторитаризму» у нашій країні свідчать про початок політичного сезону, інформує «НБН».

Також Умєров похвалив українського лідера Володимира Зеленського. За словами міністра, глава держави є сміливою та далекоглядною людиною. Зеленський після початку повномасштабної війни не втік за кордон, а залишився на батьківщині та продовжує боротьбу.

Нагадаємо, що у суботу, 2 грудня, міський голова Києва у коментарі німецькому журналу Der Spiegel заявив, що наша країна нібито рухається до авторитаризму. На думку Кличка, Україна може стати схожою на Російську Федерацію, де «все залежить від примхи однієї людини».

Раніше глава України зробив нову заяву щодо президентських виборів наступного року. Глава держави запевнив, що він готовий провести голосування, проте українці вважають це небезпечним та безглуздим.

Exit mobile version