Зеленський зізнався, чи засмучений через труднощі із залученням нової допомоги Україні від США

Глава держави Володимир Зеленський прокоментував паузу у наданні військової допомоги Україні від Вашингтона. Президент заявив, що не опустив руки і продовжить працювати над залученням фінансової підтримки США для нашої країни.

Володимир Зеленський

Фото – president.gov.ua

Під час спілкування з журналістами латиноамериканських ЗМІ український лідер зізнався, чи засмучений він тим, що Київ отримуватиме менше фінансування з Америки в період, коли Україна бореться з російськими загарбниками.

Про це повідомляє «НБН» з посиланням на Facebook-сторінку президента.

Глава держави заявив, що він не засмучений, бо вважає, що не програв цю битву. Гарант наголосив, що ні він, ні українці не опускають руки перед труднощами.

Зокрема, президент повідомив, що він поїде до Америки на запрошення глави США Джо Байдена. Там Зеленський матиме низку зустрічей, і він працюватиме над тим, щоб пауза у наданні військової допомоги Києву завершилася.

Також під час спілкування із журналістами глава держави заявив, що Україна ніколи не пробачить РФ і нагадав, як кремлівський диктатор Володимир Путін цинічно виправдовував вторгнення до нашої країни 9 років тому.

Exit mobile version