Жданов розповів про «найстрашніший сон» для США стосовно Росії

Військовий експерт Олег Жданов вважає, що розпад Російської Федерації лякає США. За його словами, такий розвиток подій є «найстрашнішим сном» для Вашингтона, який розглядає два варіанти протидії державі-терористу.

Олег Жданов

Фото – svoboda.org

Жданов розповів, що американське керівництво зараз намагається створити несприятливі для Росії умови, проте такі, щоб вони не закінчилися розвалом агресивної країни, інформує «НБН» з посиланням на «24 канал».

За словами військового експерта, розпад Російської Федерації – «найстрашніший сон» для Вашингтона, оскільки такий розвиток подій може принести негативні наслідки для самої Америки.

З цієї причини, як зазначає Жданов, влада США розглядає два сценарії протидії агресивній країні. Перший варіант – створити умови для зміни влади у РФ. Другий – створити економічну ситуацію в РФ, яка б призвела до внутрішніх коливань у державі-терористі, проте не допустила її розвалу.

Нагадаємо, що лідери країн Європи думають про план підтримки України у війні проти російських окупантів на випадок, якщо до влади в США прийде Дональд Трамп і Вашингтон відмовиться допомагати Києву.

Exit mobile version