В ОПУ пояснили слова Зеленського про можливі звільнення у командуванні ЗСУ

Радник керівника Офісу президента України пояснив слова Володимира Зеленського про можливі звільнення у командуванні ЗСУ. Чиновник зазначив, що зараз влада оцінює необхідність кадрових рішень у військовому керівництві країни.

Михайло Подоляк

Фото – dw.com

В ефірі національного телемарафону представник Офісу Зеленського прокоментував слова глави держави в інтерв’ю італійському ЗМІ щодо необхідності реформування командування ЗСУ, інформує «НБН».

Подоляк повідомив, що влада проводить аудит дій вищого керівництва армії за весь період повномасштабного вторгнення РФ, щоб оцінити необхідність кадрових рішень. Чиновник додав, що це також пов’язано із появою «нової ситуації» у війні.

За словами радника глави ОПУ, після перевірки дій вищого командування ЗСУ глава держави ухвалюватиме відповідні рішення.

Нагадаємо, що ЗМІ пишуть про стурбованість партнерів Києва щодо можливого звільнення Валерія Залужного з посади головнокомандувача ЗСУ. На думку союзників, усунення генерала від керівництва армією України може мати «зворотний ефект» для країни.

Exit mobile version