Підготовка до контрнаступу, «сюрпризи» у Чорному морі та ефективна оборона: Зеленський розкрив план ЗСУ на цей рік

Глава держави Володимир Зеленський назвав головні завдання ЗСУ на цей рік. За словами президента, захисники триматимуть оборону, паралельно проводячи підготовку до контрнаступу та боротьби з російськими загарбниками у Чорному морі.

Володимир Зеленський

Фото – t.me/s/V_Zelenskiy_official

Гарант в інтерв’ю телеканалу FoxNews розповів, що цього року ЗСУ не лише триматимуть оборону, що є великим викликом у цій війні та завданням номер один, а й готуватимуть новий контрнаступ, інформує «НБН».

Коментуючи невдалий наступ армії України у 2023 році, президент зазначив, що під час проведення таких масштабних операцій потрібно думати про життя бійців й швидке просування – це втрата захисників. У такому разі наша країна має ризик втратити все.

Також Зеленський анонсував «сюрпризи» у Чорному морі для російських «визволителів». Глава держави наголосив, що оборона півдня так само важлива, як і захист сходу України.

Гарант охарактеризував ситуацію на фронті як несправедливу, оскільки зараз сили не рівні.

Зазначимо, що під час інтерв’ю український лідер запросив Трампа приїхати на фронт. Зеленський вважає, що ексглава США міг би пояснити на передовій, як він має намір закінчити війну за 24 години.

Exit mobile version