Зеленський висловився щодо замахів на його життя та про «скасування» виборів в Україні

Глава держави Володимир Зеленський висловився щодо замахів росіян на його життя. Також український лідер розповів про перенесення виборів президента та оцінив свої шанси на перемогу, якби голосування відбулося найближчим часом.

Володимир Зеленський

Фото – president.gov.ua

Президент в інтерв’ю американському телеканалу Fox News розповів, що за час повномасштабної війни з РФ на нього вчинили щонайменше п’ять замахів. Український лідер зізнався, що після п’ятої спроби йому це стало «нецікаво», інформує «НБН».

Говорячи про «скасування» виборів у нашій країні, Зеленський нагадав інтерв’юеру, що в період воєнного стану їхнє проведення заборонено законом. Глава держави спростував заяви про те, що перенесенням голосування він намагається утриматися при владі.

Водночас гарант вважає, що якби вибори відбулися найближчим часом, він би знову сів у президентське крісло з огляду на його нинішню популярність та підтримку в українському суспільстві.

У ході інтерв’ю Зеленський також спростував повідомлення про те, що він звільнив генерала Валерія Залужного з посади головкома ЗСУ через політичну конкуренцію. Глава держави пояснив, чому вирішив змінити військове керівництво.

Exit mobile version