Не через вдову Навального: стало відомо, чому Зеленська відмовилася бути присутньою на виступі Байдена

Перша леді Олена Зеленська відмовилася бути присутньою на виступі американського лідера Джо Байдена в Конгресі. Раніше повідомлялося, що дружина президента України відхилила запрошення Білого дому через вдову російського опозиціонера Олексія Навального. Проте ЗМІ з'ясували реальну причину.

Олена Зеленська

Фото – instagram.com/olenazelenska_official

У західних ЗМІ поширилися чутки про те, що дружина українського лідера відмовилася бути присутньою під час звернення глави США до Конгресу нібито через те, що її хотіли посадити поряд із вдовою Навального Юлією, інформує «НБН».

Газета The Washington Post пише, що американське керівництво таким чином збиралося створити «потужний фон» для виступу президента. За задумом Білого дому, Зеленська та Навальна мали стати символами спротиву кремлівському диктатору.

Повідомляється, що перша леді України відхилила запрошення Адміністрації Байдена не через вдову особистого ворога Путіна. Насправді дружина Зеленського не зможе бути присутньою на заході через низку запланованих на цей день зустрічей, що підтвердили у посольстві України в США.

Що цікаво, відмовилася бути присутньою під час звернення американського лідера до Конгресу і Навальна. Дружина російського опозиційного політика не з’явиться на заході «через втому».

Нагадаємо, у Кремлі прокоментували багатокілометрову чергу із росіян, які прийшли попрощатися з Навальним.

Exit mobile version