Аналітики ISW пояснили заяви Путіна про ключову роль ФСБ у «захисті» Росії

У вашингтонському Інституті вивчення війни пояснили, що стоїть за висловлюваннями кремлівського диктатора Володимира Путіна про ключову роль Федеральної служби безпеки у «захисті» Російської Федерації.

Володимир Путін

Фото – ria.ru

В аналітичному матеріалі ISW зазначається, що після «переобрання» глава Кремля виголосив свою першу промову на засіданні колегії ФСБ РФ у вівторок, 19 березня, інформує «НБН».

Диктатор подякував офіцерам спецслужби за успішні операції в Україні, за відбиття атак «терористів» на РФ, під якими він мав на увазі рейд російських добровольців у Бєлгородську та Курську області, а також за запобігання спробам втручання у внутрішні справи держави-терориста.

На думку американських експертів, заяви Путіна про «особливу» роль ФСБ у «забезпеченні безпеки» та «захисті суверенітету» країни-агресора – нагадування росіянам про те, що Кремль має підтримку від силовиків, апарат яких він намагається розширити після «маршу справедливості» ПВК «Вагнер» торік у червні.

В ISW зазначили, що глава РФ демонстрував прихильність до Федеральної служби безпеки, враховуючи, що зазвичай він нацьковує силовиків одне на одного, щоб жодна окрема структура не змогла накопичувати більше влади.

Раніше в Інституті вивчення війни пояснили, що стоїть за рекордною «підтримкою» диктатора на президентських виборах у Росії.

Exit mobile version