Зеленський повідомив, скільки ракет і дронів випустили окупанти вночі по Україні і звернувся до союзників

Глава держави Володимир Зеленський відреагував на нічну масовану атаку російських окупантів на нашу країну, назвавши кількість ракет та БПЛА, якими вдарив ворог. Також президент знову звернувся до союзників України.

Володимир Зеленський

Фото – president.gov.ua

Український лідер повідомив, що в ніч на п’ятницю, 22 березня, російські загарбники випустили по нашій країні майже 90 ракет та понад 60 дронів-камікадзе «Шахед». За словами гаранта, армія Путіна била по енергооб’єктах та цивільній інфраструктурі, інформує «НБН».

Зеленський зазначив, що у всіх містах, які постраждали від обстрілу, працюють рятувальники, енергетики, правоохоронці, органи влади та комунальники й триває робота з відновлення постачання електрики.

Президент вкотре звернувся до західних союзників України, пояснивши, що ворожі ракети не мають затримок, як пакети військової допомоги Києву, а безпілотники не мають нерішучості, як деякі політики.

Гарант наголосив, що партнери мають усвідомлювати ціну відкладених рішень та затримок. За словами глави держави, західні системи ППО мають захищати мирних українців та цивільну інфраструктуру.

Раніше нічний масований обстріл України прокоментував глава Міненергетики Герман Галущенко, повідомивши про мету атаки росіян.

Exit mobile version