В ОПУ повідомили місце і терміни проведення наступного Глобального саміту миру

Керівник Офісу президента України Андрій Єрмак висловився щодо проведення наступного Глобального саміту миру. За словами чиновника, Київ розраховує, що захід відбудеться цьогоріч.

Глобальний саміт миру

Фото - loda.gov.ua

Американське видання Time пише, що після повернення з першого Глобального саміту миру, який відбувся у Швейцарії 15-16 червня, український лідер Володимир Зеленський заявив, що зараз не повинно бути жодних пауз. У зв’язку з цим Київ розпочав підготовку до наступної конференції, інформує «НБН».

Керівник ОПУ у коментарі ЗМІ розповів, що українське керівництво розраховує провести другий Глобальний саміт миру до кінця року. Передбачається, що масштабний захід відбудеться у Саудівській Аравії.

Журналісти зазначають, що голова Офісу Зеленського, який займався організацією та залученням учасників до першої конференції, зараз готується до зустрічі із представниками країни-агресора.

Як нагадало ЗМІ, раніше українська влада заявляла, що РФ може приєднатися до наступного саміту, щоб Москва отримала напрацювання щодо встановлення миру.

Раніше керівник ЦПД розповів як росіяни намагаються зірвати підготовку другого Глобального саміту миру.

Exit mobile version