Зеленський розповів, чим відрізняється бачення перемоги нашої країни у війні на Заході та в Україні

Глава держави Володимир Зеленський розповів, як перемогу нашої країни у війні з Російською Федерацією бачать на Заході та в Україні. Президент розповів, що лякає іноземних лідерів у питанні поразки держави-терориста.

Володимир Зеленський

Фото – president.gov.ua

Глава держави в інтерв’ю журналістці американського видання The Philadelphia Inquirer Труді Рубін розповів, чим відрізняється бачення перемоги нашої країни у війні з РФ в Україні та Заході, інформує «НБН».

Як пояснив президент, для західних країн головною метою є недопущення захоплення України. Також вони хочуть поставити на місце кремлівського диктатора Володимира Путіна.

За словами гаранта, він чує меседжі про те, що на Заході побоюються падіння Російської Федерації, іноземних лідерів лякає перспектива того, що без Путіна країна-агресор може стати ще гіршою.

Зеленський зазначив, що він не підтримує такі побоювання інших країн і пояснив, як Київ бачить перемогу України у війні. Президент розповів, що насамперед не можна допустити повної руйнації нашої країни. Наразі потрібно домогтися безпеки для майбутніх поколінь українців, тобто зробити так, щоб агресія РФ не повторилася.

Глава держави уточнив, що якщо наша країна не стане частиною НАТО і Євросоюзу, є ризик повернення російських загарбників.

Нагадаємо, аналітики ISW пояснили, чому Захід має зруйнувати теорію перемоги кремлівського диктатора у війні проти України.

Exit mobile version