Зеленський відповів на заклики Заходу припинити атакувати енергетику РФ, розповівши, що зупинить ці удари

Глава держави Володимир Зеленський прокоментував заклики Заходу до України припинити атакувати енергетичні та інші об'єкти на території країни-агресора. Президент розповів, як світ може зупинити ці удари.

Володимир Зеленський

Фото – t.me/V_Zelenskiy_official

Гарант в інтерв’ю агентству Bloomberg нагадав, що коли «друга армія світу» руйнувала енергетичну інфраструктуру нашої країни, ніхто у світі не зупинив кремлівського диктатора Володимира Путіна. Тоді Сили оборони почали завдавати ударів у відповідь по енергетиці РФ, інформує «НБН».

За словами президента, тоді раптово всі почали заявляти, що такі атаки нібито є ескалацією, і Україна має припинити обстріли НПЗ та інших об’єктів на території держави-терориста.

Зеленський зазначив, що наша країна вийшла на чітку позицію в цьому питанні і, якщо світу боляче через атаки Сил оборони на енергетичну систему РФ, тоді міжнародне співтовариство має зробити так, щоб російські окупаційні сили не завдавали ударів по українським енергооб’єктах.

Глава держави вважає, що Захід має бути більш рішучим, поставити кремлівського диктатора на місце і не дозволити йому порушувати загальні правила.

Також в інтерв’ю гарант назвав держави, які можуть зупинити збройну агресію РФ проти України.

Exit mobile version