Обіймав найкривавішого злочинця – Зеленський висловився щодо зустрічі прем’єра Індії з Путіним

Глава держави Володимир Зеленський відреагував на візит прем'єр-міністра Індії Нарендри Моді до Москви. Український лідер зазначив, що представник Нью-Делі обіймав найкривавішого злочинця у світі в той час, як армія Путіна вбивала мирних жителів нашої країни.

Володимир Зеленський

Фото – president.gov.ua

У понеділок, 8 липня, індійський прем’єр відвідав Москву, де зустрівся із кремлівським диктатором. Політик опублікував відповідні кадри на своїй сторінці у соцмережі Х. На фото представник Нью-Делі обіймається з Путіним, інформує «НБН».

Український лідер прокоментував зустріч Моді з російським лідером у Ново-Огарьово. Президент нагадав, що в цей момент армія держави-терориста атакувала ракетами наші міста, завдала удару по дитячій лікарні, юні пацієнти якої хворіють на рак.

За словами гаранта, внаслідок цих обстрілів 37 людей загинули, з них 3 дітей. 170 українців отримали поранення, зокрема 13 маленьких громадян нашої країни. Багато хто був похований під завалами.

Зеленський назвав візит глави уряду Індії до Москви «величезним розчаруванням» та «нищівним ударом по мирних зусиллях». Президент зазначив, що у скорботний день для України найбільший у світі лідер демократії у столиці країни-агресора обіймав найкривавішого злочинця у світі.

Раніше український лідер повідомив про наслідки масованого ракетного удару РФ на Україну 8 липня.

Exit mobile version