Зеленський закликав США дозволити ЗСУ бити по об’єктах окупантів у глибині РФ

Глава держави Володимир Зеленський закликав американську владу зняти всі обмеження на використання західної зброї ЗСУ для ударів по об'єктах «другої армії світу» на території держави-терориста, що допоможе змінити ситуацію на фронті.

Володимир Зеленський

Фото – president.gov.ua

Український лідер у ході виступу в Інституті Рональда Рейгана у Вашингтоні закликав керівництво США дозволити ЗСУ бити західною зброєю по об’єктах ЗС РФ, зокрема по аеродромах, в глибині країни-агресора, інформує «НБН».

За словами українського лідера, такі удари Сил оборони вплинули б на ситуацію на полі бою і можливості російських загарбників здійснювати ракетні обстріли наших міст.

Гарант нагадав, що у травні-червні ЗСУ змогли зупинити наступ армії Путіна на Харківщині, зокрема, завдяки зняттю обмежень на удари по об’єктах ворога на території РФ. Захисники «відмінусували» пускові установки окупантів, які понад два роки щодня випускали ракети по обласному центру.

Зеленський додав, що, якщо Штати дозволять Силам оборони атакувати західною зброєю аеродроми в Росії, вони зможуть захистити наші міста від КАБів і досягти успіхів на фронті.

Нагадаємо, глава держави попередив про наслідки виходу США із Альянсу.

Exit mobile version