Західні союзники вимагають від України визначити досяжні цілі у війні з РФ – ЗМІ

Американські журналісти заявили, що США та їхні союзники в Європі вимагають від Києва визначити досяжні цілі у війні з РФ. Західні чиновники хочуть, щоб українська влада надала їм надійний план на 2025 рік.

ЗСУ

Фото – facebook.com/GeneralStaff.ua

Американське видання The Wall Street Journal пише, що західні союзники України підштовхують її керівництво до того, щоб воно визначило реалістичні цілі у війні з РФ та сформувало надійний план того, чого хоче досягти у 2025 році, інформує «НБН».

Захід все ще підтримує Формулу миру Володимира Зеленського, яка передбачає виведення окупаційних військ із усіх українських територій.

Проте, враховуючи повільні успіхи загарбників на фронті, деякі європейські дипломати вважають, що Києву треба бути більш реалістичним у своїх військових цілях. На їхню думку, конкретний план допоможе чиновникам у країнах-союзниках переконати своїх виборців у необхідності підтримки України.

Журналісти зазначають, що повна перемога українців у війні вимагатиме від Заходу виділення сотні мільярдів доларів на допомогу, що ні США, ні європейські держави не зможуть зробити, про що повідомили Києву.

ЗМІ додає, що, на думку західних дипломатів, підтримка партнерів України протягом наступних років не зможе продовжуватись на тому ж рівні.

Як повідомлялося, в ЄС прокоментували матеріал італійського видання щодо «мирного плану» глави уряду ФРН Олафа Шольца, який передбачає здачу окупованих територій росіянам.

Exit mobile version