Політичному насильству немає місця – Зеленський прокоментував стрілянину біля Трампа

Глава держави Володимир Зеленський прокоментував можливий замах на кандидата у президенти США від Республіканської партії Дональда Трампа 15 вересня у Флориді. Український лідер виступив із засудженням політичного насильства.

Дональд Трамп і Володимир Зеленський

Фото – 24tv.ua

У понеділок, 16 вересня, український президент відреагував на вчорашню стрілянину біля колишнього глави Білого дому на своїй сторінці у соцмережі Х, інформує «НБН».

За словами Зеленського, він радий дізнатися, що експрезидент Америки перебуває в безпеці і не постраждав через цей інцидент. Гарант висловив республіканцю та його сім’ї найкращі побажання. Також лідер українців радий, що вдалося швидко затримати підозрюваного у стрільбі.

«Наш принцип: верховенство права понад усе», – написав президент.

Глава держави виступив із засудженням політичного насильства, наголосивши, що йому немає місця ніде у світі.

Зазначимо, що можливий замах на Трампа прокоментувала його опонентка, кандидат у президенти США від демократів Камала Гарріс. Політик повідомила, що її стурбував інцидент у Флориді і також заявила про неприпустимість політичного насильства.

Як повідомлялося, ЗМІ розкрили подробиці про американця, якого підозрюють в організації стрілянини біля гольф-клубу колишнього глави Білого дому. Журналісти дізналися, що затриманий підтримував Україну.

Exit mobile version