Джонсон закликав Захід перестати бути «одержимим психодрамою» Путіна

Ексглава уряду Великобританії Борис Джонсон заявив, що Заходу треба перестати бути «одержимим психодрамою» кремлівського диктатора Володимира Путіна, надати Україні серйозну фінансову підтримку, необхідну зброю та забезпечити її вступ у НАТО.

Борис Джонсон

Фото – reuters.com

Колишній прем’єр-міністр Великобританії в інтерв’ю журналісту Дмитру Гордону закликав Захід перестати бути «одержимим психодрамою» російського диктатора та сконцентруватися на захисті України, інформує «НБН».

За словами політика, союзники Києва мають забезпечити країні вступ в Організацію Північноатлантичного договору. Крім цього, партнери повинні виділити на підтримку України фінансову допомогу у розмірі 500 мільярдів або навіть 1 трильйону доларів, а також передати всю необхідну зброю для ЗСУ.

Джонсон вважає, що якби Захід швидше передавав військову допомогу Києву, Сили оборони могли досягти більшого на фронті та врятувати більше життів українців.

Нагадаємо, депутати Європарламенту ухвалили резолюцію, в якій закликали надати Україні ракети Taurus та скасувати заборону на далекобійні удари по Росії.

Exit mobile version