В ОПУ підтвердили, що вступ у НАТО – це частина плану перемоги України

Керівник Офісу президента Андрій Єрмак підтвердив, що вступ нашої країни в Організацію Північноатлантичного договору є частиною плану перемоги України у війні з Російською Федерацією.

Андрій Єрмак

Фото – president.gov.ua

Глава ОПУ під час виступу у Раді з міжнародних відносин у Нью-Йорку розповів, що план перемоги України складається з чіткого бачення кроків, які необхідно виконати для досягнення справедливого та тривалого миру.

Чиновник зазначив, що план перемоги України складається з двох частин – військової та дипломатичної, пише «НБН» із посиланням на Telegram-канал Єрмака.

Керівник Офісу Зеленського заявив, що ЗСУ повинні мати перевагу на полі бою, щоб змусити кремлівського диктатора закінчити війну. Сили оборони без кораблів знищили Чорноморський флот, без сучасних винищувачів зупинили просування ворога на більшості напрямів та змогли повернути бойові дії на територію РФ.

Представник Києва додав, що наша країна у шість разів наростила виробництво зброї, проте їй все ще не вистачає часу, технологій та ресурсів для випуску всього необхідного захисникам.

Глава ОПУ просить партнерів збільшити інвестиції в український ОПК та зняти заборону на далекобійні удари Сил оборони вглиб Росії. Також він підтвердив, що членство України в НАТО є частиною плану перемоги, закликавши союзників ігнорувати погрози щодо ескалації з боку Москви.

Нагадаємо, глава України Володимир Зеленський заявив, що план перемоги буде доступний усім країнам, зокрема з ним мають ознайомитись у Кремлі.

Exit mobile version