США виділили на допомогу Україні 7,9 млрд доларів і ввели нові санкції проти РФ – Зеленський

Глава держави Володимир Зеленський повідомив, що американська влада виділила 7,9 мільярда доларів на військову допомогу нашій країні. Крім того, Вашингтон запровадив нові антиросійські санкції.

Джо Байден і Володимир Зеленський

Фото – president.gov.ua

Глава України у своєму Telegram-каналі подякував американському лідеру Джо Байдену, його обидвом партіям, Конгресу та народу США за допомогу нашій країні – Вашингтон виділив для цієї мети 7,9 мільярда доларів.

За словами Зеленського, також американська влада завдала нового санкційного удару по Російській Федерації, інформує «НБН».

Гарант наголосив, що Київ використовує надану Вашингтоном фінансову допомогу найбільш ефективним та прозорим способом для перемоги України, досягнення справедливого, тривалого миру, а також для трансатлантичної безпеки.

Український лідер додав, що наша країна та Штати залишаються близькими союзниками, які залишаються прихильними до спільної безпеки в Європі та за її межами.

Як повідомлялося, кандидат у президенти США від республіканців Дональд Трамп відзначився новою скандальною заявою про Україну. Одіозний політик стверджує, що наша країна «як така не існує».

Exit mobile version