У Кремлі відреагували на інформацію щодо семи телефонних розмов Трампа з Путіним

Представник Кремля Дмитро Пєсков прокоментував інформацію щодо 7 телефонних розмов 45-го президента США Дональда Трампа з диктатором Володимиром Путіним.

Володимир Путін та Дональд Трамп

Фото – Evan Vucci / AP

Американський журналіст Боб Вудворд написав книгу «Війна», в якій заявив, що 45-й американський президент Дональд Трамп неодноразово розмовляв по телефону із кремлівським диктатором після того, як залишив Білий дім, інформує «НБН».

Як мінімум одну розмову республіканець мав із російським лідером цьогоріч. На початку 2024-го колишній глава США наказав своєму помічникові залишити офіс у Мар-а-Лаго, щоб провести телефонні переговори з Путіним.

Інший неназваний помічник ексглави Білого дому заявив, що опонент Гарріс контактував щонайменше сім разів із диктатором після того, як залишив президентське крісло у 2021 році, про що Вудворд згадує у своїй книзі.

Речник диктатора Дмитро Пєсков у коментарі російському пропагандистському агентству «РБК» спростував інформацію про те, що американський політик та глава РФ зідзвонювалися сім разів.

«Ні, це не так», – коротко відповів представник Кремля на запитання пропагандистів.

Нагадаємо, республіканець розкритикував адміністрацію Байдена за допомогу Україні на тлі руйнівного урагану «Хелен» у США. Трамп заявив, що Білий дім нібито кинув напризволяще постраждалих від стихії американців.

Exit mobile version