Зеленський повідомив деталі розмови із Байденом, розкривши обіцянку президента США

Глава держави Володимир Зеленський повідомив деталі розмови із президентом США Джо Байденом, розкривши, яку обіцянку йому дав американський колега.

Владимир Зеленский и Джо Байден

Владимир Зеленский и Джо Байден. Фото – AP Photo / Andrew Harnik

У четвер, 17 жовтня, дорогою до Брюсселя на спеціальне засідання Європейської ради, на якому буде представлено план перемоги нашої країни у війні з РФ, глава держави записав відеозвернення. Зеленський розкрив подробиці телефонної розмови з главою Білого дому, інформує «НБН».

За словами українського президента, вони з американським лідером обговорили наступні пакети військової допомоги для нашої країни від Штатів, а також говорили про далекобійну зброю для ЗСУ та про зустріч у форматі «Рамштайн», яка відбудеться за кілька тижнів.

Гарант повідомив про обіцянку, яку йому дав глава Білого дому. Американський президент запевнив президента України, що нові пакети військової допомоги від Вашингтона будуть реалізовані найближчим часом.

Зазначимо, що під час нещодавньої телефонної розмови глава США заявив про надання Україні чергового пакету військової допомоги від Штатів на суму 425 мільйонів доларів.

Як повідомляло видання Politexpert, цього тижня Байден у ФРН зустрінеться з німецьким канцлером Олафом Шольцем для обговорення ситуації в Україні та світової безпеки.

Раніше Зеленський висловився щодо участі КНР, КНДР та Ірану у війні проти нашої країни на боці російських окупантів.

Exit mobile version