Зеленський висловився щодо президентських виборів у США та їхнього впливу на майбутнє України

Глава держави Володимир Зеленський висловився з приводу президентських виборів у США та їхнього впливу на майбутнє України, зазначивши, що у Києві бачать три сценарії.

Володимир Зеленський

Фото – reuters.com

Український лідер в інтерв’ю британському виданню Financial Times заявив, що результати американських виборів президента є вирішальними для майбутнього нашої країни та її планів щодо інтеграції в Організацію Північноатлантичного договору, інформує «НБН».

Кандидат у президенти США від демократів Камала Гарріс розповіла, що думає стосовно інтеграції України в НАТО, проте її опонент Дональд Трамп критикує надання допомоги Києву та обіцяє завершити війну одразу після повернення до Білого дому.

За словами Зеленського, він не знає, якою буде пропозиція Вашингтона для нашої країни після того, як стане відомим результат волевиявлення американців.

Глава держави додав, що у Києві бачать три сценарії розвитку подій, один із яких передбачає продовження підтримки України.

Також в інтерв’ю гарант відповів, чи отримував пропозиції щодо обміну захоплених РФ територій на членство України в НАТО.

Exit mobile version