Замість професійної кар’єри – смерть: на війні в Україні загинули російські баскетболісти

Замість того, щоб займатися професійною спортивною діяльністю деякі російські спортсмени, а в даному випадку це баскетболісти, вирішили піти воювати на територію України проти ЗСУ. І за таке своє рішення їм таки довелося заплатити дорогу ціну вартістю в життя.

Баскетболіст

На війні загинули російські баскетболісти. Фото - facebook.com/irakli.komaxidze

Як повідомляє «НБН», про це на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook повідомив співзасновник проекту InformNapalm Іраклі Комахідзе.

Ні для кого давно вже не є секретом, що держава-окупант Російська Федерація зазнає на війні в Україні щоденних втрат. Захисники Української держави знищують величезну кількість ворожої живої сили. Станом на вчорашній день, другого серпня, відомо, що в Україні вже загинули 41 тисяча та 170 російських військових.

До цього числа, за словами Комахідзе, входять і два «баскетболісти». Один із них Микола Багров, а другий – Дмитро Лагунов. Вони обидва з буряття.

Оглядач зазначає, що Багров встиг навіть побувати у складі юнацької збірної бурятії. Крім того, він виступав на місцевому рівні у складі однієї із команд. Там же з ним в одній команді грав уже покійний Лагунов, який родом із забайкальського краю. Проте вершина його баскетбольної кар’єри припала саме на Улан-Уде.

Наразі невідомо, чому і як саме ці баскетболісти опинилися на війні проти Української держави. Очевидно, вони вирішили підписати контракти. Згідно з припущенням Іраклі Комахідзе, ці хлопці могли воювати за Росію в Україні як контрактники 11-й одшбр з Улан-Уде.

Наскільки відомо, окупаційні війська РФ дуже деморалізовані через ракетні системи HIMARS, які буквально знищують їх на фронті.

Exit mobile version