Сербського футболіста Пейчиновича розгромили у Мережі за висловлювання про «самодостатню» Росію

Сербський футболіст Неманья Пейчинович відзначився прокремлівською пропагандою. Спортсмен заявив, що Російська Федерація – «самостійна» держава, якій нічого ні від кого не потрібно. Після таких слів його «рознесли» у Мережі.

Неманья Пейчинович

Неманья Пейчинович. Фото – news.sportbox.ru

В інтерв’ю порталу Sport24 екс-захисник російських ФК «Локомотив» та «Факел» висловився з приводу легіонерів, які залишили футбольні клуби країни-агресора на тлі війни в Україні, інформує «НБН».

Пейчинович заявив, що він не розуміє їх рішення та негативних висловлювань на адресу РФ, де вони заробляють собі на хліб. Футболіст вважає, що ці гравці «поводяться як дівчатка», які «залякані західною пропагандою» та «не розуміють, що відбувається насправді».

Колишній захисник «Локомотива» та «Факела» заявив, що іноземні футболісти не зароблять на Заході стільки, скільки вони можуть отримати в Росії. Він заявив, що це «самодостатня» країна, де є сприятливою ситуація для життя, тому «зрадники можуть валити на всі чотири сторони».

На висловлювання Пейчиновича відреагували читачі порталу. У коментарях серба назвали «корисним ідіотом», «дурнем тижня», запропонували йому піти добровольцем до лав ЗС РФ, а також зазначили, що для деяких футболістів їх переконання важливіші за гроші.

Раніше колишній гравець «Локомотива» Тарас Михалик згадав про конфлікт із екс-одноклубником Дмитром Тарасовим, який вийшов на поле у ​​футболці із зображенням кремлівського диктатора.

Exit mobile version