Озвучено ім’я наступного суперника Василя Ломаченка

Події у світі боксу цікавлять мільйони, а точніше десятки і навіть сотні мільйонів людей. Особливо, якщо йдеться про бій, у якому одним із учасників є такий боєць, як Василь Ломаченко.

Ломаченко

Хто буде наступним суперником українця? Фото - sport.ua

Як інформує «НБН», у матеріалі Boxing Social йдеться саме про такий бій. Більше того, в ньому озвучено ім’я наступного суперника “Ломи”.
Боб Арум, який є

Голова промоутерської компанії Top Rank, зробив анонс наступного бою Василя Ломаченка. І, як загалом і очікувалося, наш співвітчизник зустрінеться у бою з абсолютним чемпіоном світу.

В оприлюдненому матеріалі йдеться про те, що українець, колишній чемпіон світу у трьох вагових категоріях Ломаченко зробить чергову спробу стати королем легкого дивізіону. Більше того, відомо, що його наступним суперником стане Девін Хейні. Умови цього поєдинку, за словами Арума, вже практично узгоджені. Залишилося досягти домовленостей лише за датою та місцем поєдинку.

Голова промоутерської компанії зазначив:

«Вчора в мене була вечеря з Біллом Хейні, батьком Девіна. До речі, останній також до нас приєднався. І він проведе свій наступний бій із Ломаченком. Ми зараз працюємо над датою та місцем проведення».

Найстаріший у світі промоутер додав, що цей поєдинок буде корисним для обох боксерів, а глядачі зможуть здобути неймовірні відчуття від побаченого.

Нагадаємо, раніше ми вже повідомляли про те, що ім’я свого майбутнього суперника на ринзі назвав Тайсон Ф’юрі.

Exit mobile version