З Днем ПДВ у Росії щось пішло не так: журналіст звернув увагу на показовий момент святкування

Журналіст Іраклі Комахідзе звернув увагу на показовий нюанс у святкуванні Дня повітряно-десантних військ Росії 2 серпня. Він зазначив, що такого роду військ у РФ вже майже не існує, про що свідчить цікавий момент свята.

День ПДВ у Росії

День ПДВ у Росії. Фото – inosmi.ru

Висловився журналіст про День ВДВ у Росії на своїй Facebook-сторінці, опублікувавши фотографії святкування. Комахідзе звернув увагу на те, що у традиційній російській забаві, купанні в матроських тільниках у фонтані, брали участь практично лише пенсіонери, інформує «НБН».

«Молоді у блакитних беретиках не видно», – іронізує він.

Журналіст відстежує втрати окупантів із перших днів повномасштабного вторгнення в Україну. Він зазначив, що ВДВ як роду військ у Російській Федерації майже не існує через величезну кількість убитих загарбників під час «спецоперації».

Комахідзе подав дані трьох ліквідованих десантників, які воювали проти українців. Також він залишив посилання на сторінки їхніх дружин, щоб усі охочі змогли «привітати» вдів.

Не задалося у окупантів і свято ВМФ Росії 31 липня в окупованому Севастополі. Загарбники атакували свою базу Чорноморського флоту, переклавши провину за те, що сталося на Україну. Журналіст Вадим Денисенко пояснив, навіщо «визволителі» вдарили по своєму військовому об’єкту на свято.

Exit mobile version