Навіть дитячі квадрокоптери вирішують завдання – Арестович висловився про безпілотники Ірану, які використовують окупанти

Радник керівника Офісу президента України Олексій Арестович повідомив, що російські загарбники вже використовують на війні БПЛА, які Кремль отримав від Ірану.

БПЛА російських окупантів

Окупанти використовують БПЛА на війні в Україні. Фото – ixbt.com

Радник голови ОПУ оцінив ефективність дронів, які Іран відправив до Російської Федерації. За словами Арестовича, ці безпілотники не найкращі, але вони здатні виконувати низку бойових завдань, інформує «НБН».

В ефірі програми російського опозиціонера Марка Фейгіна представник Офісу президента повідомив, що країна-агресор для своїх збройних сил отримала 46 іранських БПЛА «сильно попереднього покоління».

Однак, за словами Арестовича, ці дрони можуть виконувати деякі бойові завдання. Він зазначив, що навіть дитячі квадрокоптери здатні здійснювати саморобне захоплення та кидання гранат.

Водночас ефективність безпілотників, як наголосив радник керівника ОПУ, залежить не від технічних характеристик апаратів, а від майстерності операторів, які керують ними.

Нагадаємо, що бойові дрони в Ірану просив російський президент-агресор Володимир Путін. В результаті ЗС РФ отримали партію БПЛА, яка була переправлена ​​через Каспійське море.

Exit mobile version