Віталій Кім анонсував закриття Миколаєва: скільки часу триватиме цілодобова комендантська година

Голова Миколаївської обласної військової адміністрації Віталій Кім анонсував тривалу комендантську годину у місті Миколаєві. Далі у матеріалі про те, скільки днів він триватиме.

Віталій Кім

Кім про паніку в рядах окупантів. Фото - Liga.net

Як повідомляє «НБН» з посиланням на повідомлення Віталія Кіма, комендантська година у місті триватиме з вечора п’ятниці і до понеділка.

Дослівно із заяви голови Миколаївської ОВ:

«Комендантська година у місті триватиме з 5 серпня, а точніше з 23 години до 05:00 години понеділка, восьмого серпня. Сьогодні я поставив свій підпис під цим розпорядженням. Хочу звернутися з проханням до всіх – ставтеся з розумінням цього. Плануйте свої вихідні. Зробіть заздалегідь закупівлі на суботу та неділю».

За словами голови Миколаївської ОВА, буде дозволено вигул собак біля будинків. Крім того, дозволять прогулянки у дворах разом із дітьми. Співробітники правоохоронних органів супроводжуватимуть виїзд трьох міжнародних автобусів. Як наслідок усі ті, у кого вже придбано квитки, зможуть виїхати з міста. Водії ж мають спланувати об’їзд Миколаєва через Вознесенськ.

Як відомо, окупанти не припиняють обстрілів міста Миколаєва. Нещодавно внаслідок попадання ворожої ракети до одного з будинків загинув Герой України Олексій Вадатурський разом зі своєю дружиною.

Exit mobile version