Впливає оточення президента: Кривоніс розповів, чому Залужний часто не може робити певні речі

Колишній 1-й заступник командувача ССО Кривоніс Сергій заявив, що Залужному далеко не завжди вдається робити певні речі через те, що оточення президента України керує його процесами.

Залужний Валерій

Валерій Залужний про ліквідацію "Калібрів" над Дніпром. Фото - Liga.net

Як інформує «НБН» з посиланням на інтерв’ю Кривоноса виданню «НВ», екс-заступник секретаря Ради нацбезпеки та оборони України висловив думку, що як попередній керівник ССО, так і нинішній, на жаль, не викликають довіри, оскільки вони нібито сторонні люди. , які не знають цієї системи, як кажуть, «ліві».

«Мене дуже пригнічувало те, що ССО використовували як штурмову піхоту, хоча в кожного з цих воїнів були вкладені десятки, мільйони гривень, а може й доларів США. Беручи до уваги те, що існують певні зацікавленості в ОПУ зберегти цих людей, вони ставлять відданих та мовчазних, але не професіоналів, які мають їхній авторитет», – зазначив Кривоніс.

 У той же час він додав, мовляв, Валерій Залужний часто не може здійснити деякі речі, незважаючи на те, що він є головнокомандувачем. А все тому, за словами Кривоноса, в оточенні президента України є люди, які керують його процесами. “Це помітно навіть збоку”, – упевнений колишній заступник секретаря РНБО.

 «Зокрема, показником того, що не може бути виконана кадрова політика, є те, що не можуть прибрати тих людей, які не виконали власні обов’язки протягом тривалого часу», – підсумував Кривоніс.

Раніше сам Валерій Залужний розповів, що буде з тими окупантами, які творять звірства в Україні.

Exit mobile version