Після удару по Антонівському мосту окупанти стали більш агресивними: що загарбники заборонили жителям Херсона

У ніч на 8 серпня українські захисники завдали удару по Антонівському мосту. Серйозні влучення ЗСУ по стратегічно важливому об'єкту для армії РФ розлютили окупантів.

Окупований Херсон

Окупований Херсон. Фото – crimea.ria.ru

У своєму Telegram-каналі перший заступник голови Херсонської обласної ради Юрій Соболевський розповів про наслідки атаки українських військових на Антонівський міст, інформує «НБН».

Чиновник повідомив, що наші бійці сьогодні вночі відпрацювали ключові точки логістичних маршрутів путінських військ у регіоні, звісно, ​​вдаривши по Антонівському мосту. Це розлютило загарбників до сказу, оскільки конструкція після обстрілу отримала серйозні пошкодження.

За словами Соболевського, «визволителі» оточили міст із двох сторін, заборонили місцевим жителям до нього близько підходити, крім того, поводяться при спілкуванні з людьми неадекватно.

Представник Херсонської облради рекомендує місцевим жителям триматися подалі від цього району та бути обережними, щоб не постраждати від неврівноважених окупантів.

Нагадаємо, що військовий експерт Олександр Коваленко заявив, що правий берег Херсонської області стане для росіян другим островом Зміїний. Він пояснив, чому перебування особового складу та техніки у цьому регіоні закінчиться для окупантів трагічно.

Exit mobile version