ЗСУ ліквідували на фронті майора спецназу ГРУ РФ

ержава-окупант Російська Федерація, незважаючи на значні безповоротні та санітарні втрати в Україні, продовжує здійснювати на території нашої країни агресивну політику Кремля.

Вантаж 200

ЗСУ ліквідували 250 окупантів за добу. Фото - ВВС

Як інформує «НБН» сьогодні, із повідомлення офіцера ЗСУ Анатолія Штефана у Телеграм-каналі стало відомо, що під час бойових дій, які розпочала Росія на українській землі, було ліквідовано майора спецназу Головного розвідувального управління Російської Федерації Павла Штепа.

Дослівно із повідомлення українського військового:

«Черговий «крок доброї волі» від російських військових. Цього разу – майор спецназу ГРУ РФ Павло Штепа. Він офіційно денацифікувався та демілітаризувався».

Варто зазначити, що останнім часом ЗСУ дуже активізувалися на фронті, завдаючи смертельних ударів по позиціях ворога та складів з боєприпасами та військовою технікою окупантів. Зокрема це стало можливим завдяки поставкам нашій країні сучасних систем озброєння.

Нагадаємо, раніше Олексій Резніков, голова Міністерства оборони України, заявив, що ЗСУ отримали від Великобританії чергову партію РСЗВ М270.

Exit mobile version