Збройні сили України точним ударом вивели з ладу міст дамби у Новій Каховці

Українські захисники продовжують завдавати точних ударів по важливих об'єктах інфраструктури в районах, які зараз перебувають під російською окупацією.

Каховська ГЕС

Ситуація на Каховській ГЕС. Фото - wikipedia.org

Як повідомляє «НБН» із посиланням на ОК «Південь», стало відомо про те, що Збройні сили України потрапили в автомобільний міст греблі в Новій Каховці. Наразі цей об’єкт не функціонує.

Дослівно з оприлюдненого повідомлення:

«У рамках виконання вогневих завдань ракетно-артилерійськими підрозділами було забезпечено поразку автомобільного мосту греблі у Новій Каховці. Тепер використання цього об’єкта за призначенням неможливе».

Щодо завданих українськими захисниками ударів по опорних пунктах, а також скупчення озброєння та техніки ворога, то це сталося у Бериславському, Баштанському та Херсонському районах. Внаслідок ударів було ліквідовано 46 осіб особового складу армії Росії, п’ятнадцять одиниць бронетехніки та автомобілів. Наразі уточнюються дані про остаточні втрати ворожих сил.

Нагадаємо, раніше ми вже писали, що Сполучене Королівство передало Україні чергову партію реактивних систем залпового вогню М270. Цікаво, що це озброєння вже в Україні.

Exit mobile version