Дружина полоненого «азовця» Дениса Прокопенка розповіла про долю свого чоловіка

Дружина одного з бійців полку «Азов», який захищає Маріуполь від російських окупантів, Дениса Прокопенка розповіла про долю свого чоловіка, вказавши місце, де він зараз перебуває.

Денис Прокопенко

Дружина Дениса Прокопенко озвучила заклик свого чоловіка. Фото - liga.net

Як повідомляє «НБН», у своєму інтерв’ю «Громадському» Катерина Прокопенко повідомила, що полоненого «азовця» окупанти вивезли на територію Російської Федерації. Однак жодних офіційних підтверджень таких даних поки що не було.

Дослівно із заяви Катерини:

«Я знаю лише те, що його вивезли на територію Російської Федерації. Але взагалі це ще не підтверджено. Мені стало відомо про місце перебування Дениса із російських засобів масової інформації. Але державні структури поки що мені не підтверджують достовірності такої інформації на офіційному рівні. Як наслідок, у цьому випадку дуже складно щось підтвердити. Я чудово розумію, що Російська Федерація нині сховала командний склад. А інших офіцерів та солдатів окупанти також ховають, щоб ніхто не знав, де вони перебувають».

Також, за словами Катерини, вона не має жодної інформації про чоловіка від Червоного Хреста. Вона додала, що Російська Федерація дуже затягує з процесом обміну полоненими, зазначивши наостанок, що після того, як в Оленівці сталася трагедія, всі переговори щодо обміну полоненими Москва взагалі призупинила.

Нагадаємо, раніше ватажок донецьких бойовиків Денис Пушилін розповів, коли відбудеться судилище над українськими військовополоненими.

Exit mobile version