Нас заганяють погрозами та шантажем – бойовики «ЛНР» відмовляються «звільняти братню республіку»

Бойовики «ЛНР» не хочуть воювати за «Донецьку народну республіку». Окупанти скаржаться, що їх змушують «звільняти братський народ ДНР» за допомогою обману та погроз.

«Армія ЛНР»

«Армія ЛНР». Фото – rbc.ru

Показав відеозвернення бойовиків окупованої Луганщини у своєму Telegram-каналі колишній заступник міністра внутрішніх справ України Антон Геращенко. «Ополченці ЛНР» повідомили, що вони не збираються боротися за «незалежність ДНР», інформує «НБН».

За словами бойовиків, вони виконали свій обов’язок зі «звільнення ЛНР», у зв’язку з чим відсвяткували «день перемоги» 3 липня, і не мають наміру воювати за «Донецьку народну республіку».

Ополченці поскаржилися, що їх заганяють на територію сусідньої «держави» за допомогою обману, шантажу, залякувань і погроз.

Зазначимо, що минулого тижня за наказом Путіна колишній глава РФ Дмитро Медведєв побував у «ЛНР». Заступник голови Ради безпеки Росії зустрівся зі ставлениками Кремля в «республіках» Денисом Пушиліним та Леонідом Пасічником. У Мережі висміяли візит російського політика до окупованого Донбасу.

Exit mobile version