Ранок у окупантів починається не з кави – мер Федоров прокоментував вибухи у Мелітополі

Мер Мелітополя Іван Федоров прокоментував вибухи, що сталися у тимчасово окупованому місті у вівторок вранці, 16 серпня. Імовірно, за допомогою «бавовни» місцеві партизани вирішили зупинити потік кремлівської пропаганди з телеекранів мелітопольців.

Окупований Мелітополь

Окупований Мелітополь. Фото – rbc.ru

Про це повідомив мелітопольський міський голова у своєму Telegram-каналі. Мер пожартував, що вже два тижні кожен ранок для путінських військових починається точно не з кави, інформує «НБН».

Федоров повідомив, що о сьомій годині ранку в Мелітополі було чути вибухи в районі підстанції, після чого перестало функціонувати ефірне ТБ-мовлення. За словами міського голови, за попередньою інформацією було пошкоджено транзитний кабель.

Чиновник зазначив, що як би рупори Кремля не намагалися «промити мізки» мелітопольцям пропагандою, вони зазнають невдачі. Місцеві жителі продовжують оборонятися, а сили опору знешкоджують усе російське.

Зазначимо, що путінські військові після успішної активності мелітопольських партизанів та української армії почали вивозити сім’ї з міста. Федоров розповів, що попри успіхи наших захисників ситуація для мешканців Мелітополя погіршилася.

Exit mobile version