Російський пропагандист Дрьомов «пояснив», навіщо оккупанти вдарили по гуртожитку у Харкові

Російський військовий та пропагандист Анатолій Дремов, який у соцмережах хизується мародерством та вбивствами українців, прокоментував удар путінських військ по гуртожитку у Харкові.

Удар по гуртожитку у Харкові

Удар по гуртожитку у Харкові. Фото – objectiv.tv

У середу ввечері, 17 серпня, російські загарбники нанесли удар по сімейному гуртожитку, де жили люди з порушенням слуху, на Салтівці. Ворожа атака забрала життя 7 людей, 17 зазнали поранень, інформує «НБН».

Цинічно відреагував на трагедію у Харкові путінський військовий Дрьомов у своєму Telegram-каналі. Пропагандист не заперечував, що вдарили по гуртожитку саме війська Росії, навмисне вбивши мирних українських громадян.

Окупант цинічно зазначив, що війна затягнулася на півроку, замість запланованих двох тижнів, тому загарбники перейшли до радикальних дій – почали вбивати цивільних, аби українці «вплинули» на Київ та «допомогли виграти війну» країні-агресорові. Дрьомов додав, що Росія «інакше не переможе».

Нагадаємо, що у Попасній ЗСУ ліквідували відомого пропагандиста-вагнерівця. Окупант вів у Мережі блог Grey Zone для підтримки «спецоперації» Путіна та воював в Україні. Загарбник, який жартував про HIMARS, загинув від удару американських РСЗВ.

Exit mobile version