Сергій Притула розповів про куплений для ЗСУ супутник і заявив, що «бавовни буде багато» (ВІДЕО)

Відомий український шоумен та волонтер Сергій Притула повідомив, що придбав його фонд для Збройних сил України за зібрані українцями гроші.

Сергій Притула

Притула повідомив про придбання супутника для ЗСУ. Фото - kp.ua

Як інформує «НБН», у соціальних мережах Сергій Притула розповів, що за шістсот мільйонів гривень, які зібрали громадяни нашої держави, фонд Сергія Притули придбав для потреб українського війська супутник. Крім того, було придбано доступ до бази даних супутникових знімків для армії нашої країни.

Дослівно з оприлюдненого Сергієм Притулою повідомлення:

“Громадяни нашої країни, ви просто космос. Ми придбали супутника. І це не просто один супутник. Він надає нам можливість мати доступ до бази супутникових знімків сузір’я ICEYE. Більше того, цей доступ ми купили більш ніж на один рік уперед. Відтепер українські військовослужбовці, як це тільки можливо, швидко отримуватимуть знімки, зроблені супутником. Вони будуть дуже високої якості. Це допоможе країні оперативно планувати операції”.

Насамкінець Сергій Притула додав, що «бавовни буде багато».

Також раніше ми вже писали, що ще один український телеведучий Олександр Педан висловився щодо розбіжностей з мовного питання в Україні.

Exit mobile version