Кримський міст – не найважливіша мета: військовий експерт вказав на «місця для куріння» на окупованому півострові

Військовий експерт, головний редактор Defense Express Олег Катков стверджує, що незаконно збудований росіянами міст через Керченську протоку – не найважливіша мета для ураження у Криму.

Кримський міст

Кримський міст. Фото – ria.ru

Катков розповів, що в анексованому Росією Криму є інші цікавіші об’єкти окупаційної армії РФ. Експерт згадав про вибухи на аеродромах «Саки» та «Бельбек», авіабазі у Гвардійському та про знищення безлічі складів, інформує «НБН» з посиланням на «Апостроф».

Він закликав не забувати про те, що захоплений півострів є суцільною військовою базою і логістикою забезпечення 22 армійського корпусу Збройних сил РФ, який базувався в Криму і зараз діє в південних регіонах України.

Катков вважає, що стати ціллю для поразки має база ЧФ Росії у Севастополі. Він переконаний, що після удару по цьому об’єкту полегшає усім українцям, адже саме тут загарбники завантажують на кораблі ракети «Калібр», якими вони обстрілюють міста.

На думку експерта, ліквідувати Кримський міст логічно перед сухопутною операцією зі звільнення півострова. Крім того, вже всі росіяни розуміють, що Крим повернеться під контроль Києва і перебувати їм тут небезпечно, тому вантажівки для забезпечення військ вони вже пускають континентальною частиною України, погіршуючи логістичне забезпечення.

Зазначимо, що росіяни почали рятувати свою авіацію, перекидаючи літаки та гелікоптери з Криму до Краснодарського краю. Військовий експерт пояснив, чим це вигідно Україні.

Exit mobile version