Бути м’ясом я не хочу: окупанти цілими полками разом із командирами відмовляються йти у наступ

Головне управління розвідки Міноборони України опублікувало телефонну розмову, в якій окупант розповідає про рішучу відмову командування та солдатів йти у наступ.

Російський окупант

Російський окупант. Фото – slovoidilo.ua

Російські загарбники продовжують зривати «спецоперацію» Кремля, масово відмовляючись воювати. Окупанти все частіше пишуть рапорти про звільнення зі служби або просто не виконують накази, інформує «НБН».

Telegram-канал ГУР МОУ опублікував запис перехопленої розмови путінських військових. Один із «визволителів» зателефонував до «товариша майора», щоб повідомити про своє рішення не йти в наступ, а також дізнатися, чи загрожують йому якісь наслідки за такий вчинок.

Військовий РФ розповів, що 17-й полк не пішов у наступ, тож відповідне розпорядження отримав його підрозділ. Однак його товариші по службі, враховуючи все командування, також не кинулися виконувати наказ, а почали масово писати відмови.

«Бути м’ясом я не хочу», – зізнався «визволитель», додавши, що за потреби напише рапорт повторно, щоб виїхати.

Раніше окупант розповів, як в армії Росії «обробляють» військових, які не хочуть їхати в Україну. За його словами, він, разом з іншими «відмовниками», пережив тортури та погрози, після чого передумав та погодився брати участь у «спецоперації».

Exit mobile version