Силою «виписують» пацієнтів: окупанти проводять «мобілізацію» у лікарнях Донецька

Російські окупанти почали силою забирати на війну з Україною пацієнтів призовного віку із лікарень захопленого Донецька на фоні великих втрат путінської армії.

Окупований Донецьк

Окупований Донецьк. Фото – dontimes.news

У Генштабі Збройних сил України повідомили, що росіяни продовжують здійснювати примусову «мобілізацію» для війни проти України в «народних республіках» Донбасу, інформує «НБН».

Загарбники вирішили поповнити ЗС РФ для продовження «спецоперації» за рахунок пацієнтів лікарень «столиці ДНР». Чоловіків призовного віку силою «виписують», незважаючи на наявність у них захворювань та травм. «Призивають» повторно і солдатів, які зазнали поранень під час бойових дій і проходять лікування в Донецьку.

Бойовики з ОРДЛО також незадоволені тим, що до них ставляться гірше, ніж до російських «визволителів», які, на відміну від окупантів із «ЛДНР», одержують задекларовані надбавки. Не отримують військові й якісне медичне забезпечення. Все це суттєво деморалізує солдатів Путіна.

«Мобілізують» й пацієнтів лікарень окупованого Алчевська на Луганщині. Місцева мешканка розповіла, що її чоловіка, який проходив лікування у стаціонарі, забрали прямо в шльопках та шортах, і збираються відправити на фронт разом з іншими хворими «призовниками».

Exit mobile version