У Повітряних силах ЗСУ розповіли, що буде з БПЛА, які Іран передав Росії для війни проти України

Українські повітряні сили мають величезний бойовий досвід з ліквідації безпілотників та дронів. Зокрема, таких, які Іран поставив на озброєння Російської Федерації. Але їх спіткає та сама доля, що й інші безпілотні літальні апарати, які застосовують загарбники на українській землі.

Іран

По Ірану було нанесено удар. Фото - censor.net

Як інформує «НБН» із посиланням на «Українську правду», з такою заявою виступив речник командування Повітряних сил Збройних сил Української держави Юрій Ігнат.

Зокрема, він пояснив, що БПЛА, які Іран поставив Росії, справді мають здатність нести втричі більше озброєння, аніж турецькі «Байрактари». Однак у цей же час іранські БПЛА залишаються для ракетників із ЗСУ звичайними цілями.

Дослівно із заяви Гната:

«Це зовсім звичайна мета. Її збиватимуть українські зенітники та ракетники. Це ми зараз продовжуємо робити і з «Форпостами», а також з «Орланами», які вироблялися в Росії. Єдине, це потрібно робити виправлення на те, що іранський БПЛА – це сучасний апарат. Однак нам залишається невідомим те, якої він якості, адже Тегеран виробляв його не дуже чесно, використовуючи контрабандні частини, оскільки ця країна перебуває під економічними обмеженнями».

Насамкінець він додав:

«Ми сподіватимемося на те, що він не дуже добре зроблений. Сподіватимемося, що наші бійці ВСУ їх збиватимуть так само, як і решта безпілотників ворожих сил».

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про роботу турецьких “Байрактарів” в Україні.

Exit mobile version