Росіяни заробляють на «мобілізації» у захоплених регіонах України: журналіст розповів про бізнес окупантів

Журналіст видання «Донбас.Реалії» Олександр Демченко розповів, як росіяни влаштували окремий бізнес на «мобілізації» в окупованих регіонах України.

Мобілізація в ОРДЛО

Мобілізація в ОРДЛО. Фото – horeca.lg.ua

Демченко повідомив «24 каналу», що люди біжать із захоплених українських територій, оскільки до всіх бід додалася «мобілізація». За словами журналіста, він чув історію з перших вуст від таких «призовників» про те, що «мобілізованих» використали у Маріуполі для розвідки вогневих позицій українських бійців на «Азовсталі», інформує «НБН».

З цієї причини місцеві жителі намагаються виїхати подалі з окупованих регіонів хоча б на територію Російської Федерації, деякі звідти дістаються України, Грузії чи країн ЄС.

Журналіст зазначив, що цим вирішили скористатися представники окупаційних «адміністрацій», які за гроші почали вивозити «військовозобов’язаних» із захоплених територій України до РФ, щоб ті не потрапили на фронт.

Зазначимо, що росіяни вручають повістки мешканцям окупованих регіонів України, які набули громадянства РФ, а також поповнюють путінські війська за рахунок примусової «мобілізації». В ОРДЛО загарбники забрали на війну практично всіх чоловіків, крім того навіть почали «виписувати» пацієнтів з лікарень.

Exit mobile version