Забирають трактористів та водіїв швидкої допомоги: у ГУР розкрили подробиці мобілізації у Севастополі

У Головному управлінні розвідки Міноборони України розповіли, як відбуваються мобілізаційні заходи та підготовка новобранців в окупованому Севастополі.

Мобілізація РФ

Мобілізація РФ. Фото – crimea.ria.ru

Українська розвідка повідомила, що мобілізація у захопленому росіянами Севастополі набирає обертів. Військкомати окупантів найбільшу увагу приділяють трактористам та водіям, інформує «НБН» із посиланням на сайт ГУР МОУ.

Відомо, що у 1-й міській лікарні Севастополя всі водії швидкої допомоги отримали повістки на мобілізацію, як і трактористи виноробного підприємства «Золота балка» у повному складі.

Розвідка повідомляє, що новобранців розміщують у військовому містечку 810-ї бригади морської піхоти. Особливу увагу під час прискореного базового навчання призовників приділяють підготовці екіпажів БПМ, БТР та РСЗВ «Град», сучасної техніки у них немає. Окремо окупанти готують підрозділи снайперів та саперів.

У ГУР зазначили, що більшість мобілізованих – чоловіки віком від 40 років. Серед новобранців є учасники війн РФ в Ічкерії, кілька ветеранів війни в Афганістані та значна кількість українських військових, які залишилися на Кримському півострові після його захоплення.

Нагадаємо, що у Росії в рамках так званої часткової мобілізації повістку вручили сліпому від народження чоловікові.

Exit mobile version