У жорстоких боях, під сталевим дощем снарядів ми трималися – Залужний подякував за службу українським військовим

Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний звернувся до військових у День захисників та захисниць. Воєначальник зазначив, що зараз увесь світ дивиться на нашу армію із захопленням та надією.

Валерій Залужний

Валерій Залужний. Фото – stopcor.org

Залужний 14 жовтня привітав захисників та захисниць України, наголосивши, що наші військовослужбовці показали всьому світу, що означає бути українцем і мати сміливість боротися за свою свободу, інформує «НБН» із посиланням на Facebook-сторінку воєначальника.

Головнокомандувач ЗСУ подякував за службу армії України, зазначивши, що зима цього року стала частиною світової історії, коли наша країна витримала потужний удар російських окупантів.

За словами Залужного, українські захисники трималися за кожен клаптик рідної землі у жорстоких боях та під сталевим дощем снарядів росіян. Українські військові зупинили нашестя ворога та поховали міф про непереможність «другої армії світу».

«Ніхто і ніщо не зупинить нас», – запевнив генерал, зазначивши, що ЗСУ обрали шлях воїнів та йдуть уперед до перемоги.

Також 14 жовтня звернувся до українських військовослужбовців глава держави. Зеленський назвав українських захисників та захисниць героями та людьми з великої літери, завдяки яким наш народ може жити на своїй землі у свободі та незалежності.

Exit mobile version