Сплять у бронежилетах – глава військової адміністрації розповіла, що відбувається в окупованому Херсоні

Керівник Херсонської міської військової адміністрації Галина Лугова розповіла, що відбувається у тимчасово захопленому місті. За різними даними, в обласному центрі перебувають від 20 до 25 тисяч «визволителів», які налякані та психологічно зруйновані.

Херсон

Херсон. Фото – ria.ru

Начальниця МВА повідомила, що ситуація у місті зараз дуже напружена та складна, оскільки там перебувають понад 20 000 путінських військових. Окупанти мають проблеми із забезпеченням, їм не вистачає продуктів, палива та зброї, інформує «НБН» з посиланням на «Радіо Свобода».

За словами Лугової, місцеві жителі спостерігають, як загарбники та колаборанти активно евакуюються із міста. Вона зазначила, що зрадники України сплять у бронежилетах і дуже жваво вивозять абсолютно все своє майно на вантажівках з правого на лівий берег та їдуть у бік анексованого Кримського півострова.

Раніше військовослужбовець ЗСУ та депутат Херсонської обласної ради Сергій Хлань розповів, що співробітникам ФСБ РФ видали «плани евакуації». Силовики країни-агресора активно залишають тимчасово захоплений регіон разом із сім’ями, виїжджаючи на територію анексованого Криму.

Exit mobile version