Путін звільнив четверо з п’яти генералів, які командували війною у лютому – британська розвідка

Розвідка Сполученого Королівства повідомляє, що чотирьох з п'яти російських генералів, які командували вторгненням армії Путіна в Україну в лютому, звільнено.

Військове керівництво РФ та Володимир Путін

Військове керівництво РФ та Володимир Путін. Фото – realtribune.ru

Британська розвідка у звіті щодо війни в Україні повідомляє, що через вісім місяців повномасштабного вторгнення військове керівництво країни-агресора стає дедалі недієздатним, інформує «НБН».

У зведенні наголошується, що в окупантів на тактичному рівні загострюється нестача здібних молодших офіцерів для організації та керівництва новобранцями.

Це підтверджує інцидент на полігоні у Бєлгородській області, де сталася стрілянина через образи офіцера на адресу мобілізованих із етнічних меншин. Погане командування нижчої ланки посилює деморалізацію та погану згуртованість у багатьох підрозділах армії Путіна.

Британці зазначають, що четверо звільнених генералів замінили, проте нові командувачі «спецоперації» РФ в Україні поки що мало що зробили для покращення стану окупантів.

Розвідка додає, що в російській армії розробляють плани переважно генерали, а не колектив штабу, тому відсутність наступності в командуванні буде руйнівною для ЗС РФ.

Нагадаємо, що Путін вперше призначив спільного командувача окупантами в Україні – Сергія Суровікіна. Британська розвідка розповіла, чи зможе генерал досягти цілей кремлівського диктатора у війні.

Exit mobile version