У Херсонській ОВА закликали мешканців регіону ігнорувати заклики окупантів про «евакуацію»

ЗСУ успішно проводять контрнаступ у Херсонській області, що викликає паніку серед російських загарбників та колаборантів. На тлі успіхів армії України окупаційна «адміністрація» заявила про евакуацію місцевого населення з правого берега Дніпра.

Херсон

Херсон. Фото – find-way.com.ua

Керівник Херсонської обласної військової адміністрації Ярослав Янушевич у своєму Telegram-каналі прокоментував намір окупантів «евакуювати» місцевих мешканців із кількох районів регіону, інформує «НБН».

Чиновник закликав херсонців ігнорувати все, що говорять чи вимагають російські загарбники. За словами Янушевича, «визволителі» мають намір взяти українців у заручники та прикриватися ними як «живим щитом».

Глава Херсонської ОВА нагадав, що українські захисники не знищують наші населені пункти, а атакують лише путінські війська, їхню техніку, штаби, склади та логістичні шляхи. Водночас, росіяни нещадно завдають ударів по цивільних об’єктах, де немає військових.

«Буде так, як вирішать ЗСУ», – запевнив Янушевич, зазначивши, що армія України зруйнує всі ворожі плани.

Нагадаємо, що колаборанти Володимир Сальдо та Кирило Стремоусов повідомили про намір «організовано перемістити» мешканців із чотирьох правобережних районів Херсонщини. Громадянське населення можуть вивезти на лівий берег Дніпра або на територію країни-окупанта.

Exit mobile version