Спецслужби Кремля можливо готують теракти проти росіян – ГУР

У Головному управлінні розвідки Міністерства оборони України повідомляють, що спецслужби країни-агресора можуть готувати теракти проти російських громадян.

ФСБ

ФСБ. Фото – regnum.ru

Розвідка повідомляє, що військкомати Російської Федерації розповсюджують серед населення «пам’ятки», в яких попереджають росіян про терористичні акти проти мирних громадян, які нібито планують і проводитимуть спецслужби України, інформує «НБН» з посиланням на Facebook-аккаунт ГУР МОУ.

Населення РФ розповідають, що «диверсанти» мінують телефони, гаманці, планшети, дитячі речі, після чого розкладають їх на лавках, дорогах і в кущах.

У Головному управлінні розвідки зазначають, що «страшилка» для росіян відображає дії путінських військових на тимчасово захоплених українських територіях. Після деокупації у цих регіонах залишається безліч різних замінованих предметів, побутових пристроїв та дитячих іграшок, які калічили та вбивали наших громадян.

Ймовірно, спецслужби Кремля готують росіян до проведення таких провокацій, щоб ще більше звинуватити Україну.

Водночас російські силовики тікають із окупованих українських територій. Зокрема, співробітники ФСБ РФ отримали «план евакуації» з Херсонської області, де ЗСУ успішно проводять контрнаступ.

Exit mobile version