У Херсоні ударом HIMARS ліквідували російського пропагандиста

У тимчасово захопленому Херсоні загинув російський пропагандист Олег Клоков. У ніч на п'ятницю, 21 жовтня, українські військові вдарили з РСЗВ HIMARS по переправі через річку Дніпро, побудовану окупантами. Внаслідок атаки ЗСУ було ліквідовано рупора путінського режиму.

Херсон

Херсон. Фото – ria.ru

Про загибель російського псевдожурналіста повідомив блогер Денис Казанський у своєму Telegram-каналі, показавши фотографію пропагандиста Клокова, який раніше працював на «Першому каналі», «Москва 24» і RT, інформує «НБН».

За словами блогера, рупор режиму Путіна приїхав у тимчасово захоплений Херсон, щоб допомогти окупаційній «адміністрації» зі створенням у місті пропагандистського телеканалу «Таврія». Попрацював над проектом Кремля псевдожурналіст лише два тижні.

Водночас, в українському центрі масових комунікацій повідомили, що Клоков був членом спецслужб країни-агресора, тому його ліквідували разом з путінськими підрозділами.

Нагадаємо, що у серпні в Попасній загинув від удару HIMARS пропагандист-вагнерівець, який висміював американські РСЗВ. Російський найманець вів канали у YouTube та Telegram, у яких пропагував війну проти України.

Exit mobile version