Окупанти заявили про підрив «заступника мера» Бердянська: ЗМІ повідомили подробиці інциденту з колаборантом

У тимчасово захопленому Бердянську Запорізької області підірвали окупаційного «заступника мера із зовнішньої політики та масових комунікацій» Павла Іщука. ЗМІ розповіли подробиці інциденту і що являє собою зрадник України.

Окупований Бердянськ

Окупований Бердянськ. Фото – ria.ru

У вівторок, 1 листопада, російські пропагандисти повідомили, що Павла Іщука було госпіталізовано у важкому стані до Бердянської міської лікарні, інформує «НБН».

Джерела РФ повідомляють, що колаборант постраждав у дворі свого будинку на вулиці Червона внаслідок спрацьовування саморобного вибухового пристрою, начиненого металевими кульками або цвяхами.

Окупаційний «міський голова» Бердянська Олександр Сауленко раніше повідомив про поранення чоловіка, не розкриваючи його особистість. Гауляйтер заявив, що тривають слідчі дії і традиційно звинуватив у підриві колаборанта «бойовиків Києва».

Місцеве українське видання «РІА Мелітополь» перевіряє факт підриву Іщука. Журналісти пишуть, що «заступник мера» називав себе українським журналістом. Раніше зрадник був головним редактором видання «Город» та працював представником міського голови Бердянська.

Нагадаємо, що у вересні в автомобілі підірвали «коменданта» тимчасово захопленого Бердянська Артема Бардіна.

Exit mobile version